Call us 013 - 3040040 Contact@MEDANTOGO.NL

30-3-2021

Hallo fans van Medan to Go...vanaf 1 april is het zo ver, ons winkeltje gaat open!

We hebben er voor gekozen om ons zitgedeelte om te toveren tot een kleine toko waar jullie (h)eerlijke en typisch oosterse producten en kruiden kunnen kopen om zelf lekkere oosterse maaltijden te bereiden (met wat tips van Jenni natuurlijk als dat nodig is:)). Op deze manier hopen we ondanks alle beperkingen van nu toch wat meer contact met onze vaste klanten en gasten te kunnen hebben en ook weer wat nieuwe gezichten te leren kennen die onze specialiteiten willen proberen.

We hebben gekozen voor een zeer toegankelijk assortiment met producten waar onze klanten al regelmatig naar vragen. Natuurlijk gaan we steeds nieuwe producten voor jullie zoeken en we horen ook graag waar jullie behoefte aan hebben. Via facebook en onze website houden we jullie natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen.

We hopen jullie binnenkort te mogen verwelkomen en zijn benieuwd naar jullie reacties.

13-12-2020

De feestdagen komen er weer aan. Ook het team van Medan to Go gaat daar met vrienden en familie, binnen de kaders van de COVID-19 richtlijnen, een weekje van genieten. We zijn gesloten vanaf maandag 21 december tot en met vrijdag 25 december. 2e Kerstdag staan we weer klaar om voor u onze heerlijke maaltijden te bereiden die u kunt afhalen of laten bezorgen. Speciaal voor de feestdagen serveren we een feestmenu van 26 december tot en met 1 januari. Kijk hiervoor op ons menu. Reserveren kan natuurlijk nu al. Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2021!

13-10-2020

Vanaf maandag 19 oktober tot en met maandag 26 oktober zijn wij gesloten ivm de herfstvakantie. Dinsdag 27 oktober kunt u weer genieten van onze heerlijke Sumatraanse keuken. Wij wensen u een fijne en bovenal veilige periode. Let op uw naaste en uwzelf en neem geen onnodige risico's.

08-08-2020

Van maandag 17 augustus tot en met maandag 24 augustus zijn wij een weekje gesloten omdat we even lekker gaan uitwaaien. We hopen dat u ook al heeft genoten of nog gaat genieten van een fijne vakantie!

02-08-2020

Wij verkopen nu ook heerlijke verse milkshakes en smoothies! Erg lekker met het warme weer. Probeer ook onze vers gemaakte ice tea en tjendol. Heerlijk om even af te koelen

07-7-2020

De zomervakantie komt er aan! Ook wij gaan een weekendje relaxen. We zijn dicht van vrijdag 24 juli tot en met maandag 27 juli. Dinsdag 28 juli zijn we weer gewoon open. Wij wensen al onze gasten een hele fijne vakantie toe.

21-6-2020

U kunt weer komen dineren! Wel graag even reserveren. Houd u er rekening mee dat we door de COVID-19 maatregelen minder gasten kunnen ontvangen en geen grote groepen.

16-05-2020

Zoals het er naar uitziet mogen de Tilburgse restaurants per 1 juni hun deuren weer openen voor lunch en diner. Wij hebben besloten geen lunches meer te serveren en voorlopig nog niet open te gaan voor diner. Gezien de kleine ruimte die wij tot onze beschikking hebben vinden we het risico voor u en ons personeel te groot. Daarnaast kunnen we u door de geldende beperkingen niet in de huiselijke sfeer ontvangen die u van ons gewend bent. Uiteraard vinden we dit erg jammer maar veiligheid en kwaliteit staat bij ons voorop. Onze openingstijden hebben we ook aangepast. Vanaf heden zijn wij dinsdag tot en met zondag open vanaf 15.00 uur tot 21.00 uur voor afhalen en bezorgen.

29-03-2020

Door de afgekondigde maatregelen in verband met COVID-19 duurt het soms wat langer voor we uw maaltijd kunnen bezorgen. Wij gaan zorgvuldig om met de bereiding van onze maaltijden, de gezondheid van ons team en uiteraard met die van u. Wij vragen daarom uw begrip. Samen tegen Corona!

28-03-2020

Wij gaan onze keuken verbouwen. We gaan een nieuwe vloer leggen en een mooie achterwand plaatsen bij het kookgedeelte. We denken hiervoor twee dagen nodig te hebben. Maandag gaan we beginnen en we verwachten dinsdag klaar te zijn. Daarom zijn we komende dinsdag 31 maart gesloten. Kom gerust een keetje kijken!

18-03-2020

Wij hebben onze openingstijden tijdelijk aangepast. Vanaf vandaag zijn wij open van dinsdag tot en met zondag tussen 15.00 uur en 21.00 uur.

16-03-2020

Vanwege de afgekondigde maatregelen om de verspreiding van het corona virus tegen te gaan kunt u vanaf heden uw maaltijd alleen nog afhalen of laten bezorgen. Indien u uw maaltijd laat bezorgen kunt u bij uw bestelling aangeven dat u contactloze bezorging wenst. Onze bezorgers houden hier uiteraard rekening mee.